laser

Kuitulaser

Kuitulaserilla merkkaukset onnistuu kaikille metallipinnoille, lisäksi merkkaus onnistuu lasiin, nahalle, sekä osaan muoveista.

Diodi laser

Käytössä myös diodi tyyppinen laser joka soveltuu hyvin erilaisten puutuotteiden merkintään. 
laser-7272277_1280

Tuotteiden lasermerkkaus

Kaiverrettavan kuvan tulee olla laadukas, mieluiten yli 1000x1000px. Kuvaa valitessa kannattaa myös huomioida, että kuvassa on riittävästi kontrastia eli vaalean ja tumman sävyjä. Tuotteisiin kaiverrettavat kuvat käsitellään kaiverrukseen sopivaksi photoshop / imagr ohjelmilla. Kuvat kaiverretaan mustana tai harmaasävyisenä, mikäli kaverrettavaksi valittu kuvan on värillinen, se muutetaan harmaasävyiseksi ennen kaiverrusta. Logot, tekstit ja muut pienet kuvakkeet joissa on pelkkä musta väri, voidaan merkata lämpökäsittely menetelmällä. Tällä merkkaustyylillä saadaan hyvin tumma musta väri RST pintaan kaivertamatta / rikkomatta pintaa.
 
Tekstin kaiverrus onnistuu käyttäen kaikkia yleisimpiä windows fontteja, haluamasi fontin voit ilmoittaa kaiverruksen lisätiedot kentässä. Mikäli fonttia ei ole ilmoitettu, käytetään Arial fonttia oletuksena.
 
Mikäli kaiverruksessa askarruttaa vielä muu asia, haluat erikoisemman fontin joka ei löydy perusvalikoimasta tai tilaus koskisi suurempaa erää, voit laittaa tiedustelun yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä, kurkkaa

valmiita tuotteita galleriassa tai

hyppää kauppaan ostoksille!