Onko sulla idea?

Onko sinulla idea esineestä josta haluaisit fyysisen käsin kosketeltavan osan. Paiskaa viestiä ja mietitään saadaanko muutettua ajatus kiinteäksi!
Piensarjat ja yksittäiskappaleet on usein halvinta valmistaa tulostamalla.
Kustomoidut avaimenperät ja nimikyltit voidaan tulostaa kerroksittain useammalla värillä.
Valokuvat näppäräksi valaisimeksi itselle tai lahjaksi. Lithophane on kolmiulotteinen kohokuvio kuvasta, joka tulee näkyviin kun valo läpäisee tulosteen. Materiaalikerroksen erilaiset paksuudet luovat vaaleita ja tummia alueita, jotka luovat erityisen kuvaefektin valon osuessa. Tällä tavalla kuvat voidaan esittää luovalla tavalla.

Prototyypin valmistus

Onko sinulla valmis suunnitelma tuotteesta tai osasta ja tarvitsisit testi / mallituotteen. Nykyaikaisella 3D tulostimella edullisesta PLA materiaalista on helppo tulostaa malli ja testi kappaleita. Myös erilaisten tiivisteiden tulostus onnistuu käyttäen joustavia ja kemikaalin kestäviä materiaaleja. 3D mallinnus onnistuu myös.
box2
sydrasia2

Valmis kuva / mallinnus

Ehkä sulla on valmis, itse suunniteltu tai ostettu 3d malli, mutta ei tulostusmahdollisuutta. 3D mallin tulostus onnistuu käyttäen yleisimpiä materiaaleja. Saat näppärällä laskurillamme tietää hinnan suoraan tulostukselle. Laskuri antaa hinnan muutamassa sekunnissa. Hinnan tarkistaminen ei maksa mitään, eikä velvoita tilaukseen. Tästä laskuriin!

Materiaalit:

Valmiina löytyy yleisimpiä tulostusmateriaaleja PLA, PETG, PCTG, TPU, PC, ePA12-CF. Materiaalivalinta riippuu käyttökohteesta ja tarkoituksesta. Muutamia ominaisuuksia valinnassa ovat esimerkiksi:
Edullinen
Helppo tulostaa
Sitkeä
Elastinen
Elintarvike turvallinen
Lämmönkesto
Kemikaalin kesto
Läpikuultavuus
UV-suojaus
Murtolujuus

Tulostus:

Käytössä on nykyaikainen FDM delta tulostin jolla pystytään tulostamaan tarkkojakin komponentteja nopeasti.
 
Tulostus lähes kaikilla yleisimmillä materiaaleilla
Suuri tulostusala ⌀300mm
Tulostusnopeus 10-600mm/s

Ota yhteyttä tai kurkkaa

valmiita tuotteita ja malleja kaupassa tai testaa laskuria